Tjenester

Hjelm

NEDSTRØMSLØSNING FOR OLJE OG VANN

Vi tilbyr avfallsbehandling for olje, vann og forurensede brennoljer. Andre olje- og vannfraksjoner behandles etter avtale, og opphenting og utskippingsfrekvens tilpasses dine behov som kunde.

shutterstock_264363245

UTVIKLING OG ETABLERING AV PROSESSER

Vi utvikler avansert teknologi for oljerens og vannrensing, mot en renere og bærekraftig fremtid. Gjennom forskning og samarbeid med partnere søker vi innovative løsninger på miljøutfordringer.

shutterstock_1066228688

LABORATORIUMSUNDERSØKELSER

Vi er din pålitelige partner for olje- og vannanalyser. Vårt akkrediterte laboratorium har erfarne eksperter og avansert utstyr som sikrer grundige og pålitelige resultater. Kontakt oss i dag for de nøyaktige analyser du trenger.

shutterstock_1735357349

MOTTAK AV BRUKTE FILTRE

Vi tar imot større partier med smøroljefiltre, brennoljefiltre, hydraulikkfiltre og lignende. Etter mottak blir filtrene kvernet, og de ulike fraksjonene gjenvinnes til nye produkter. Bli med oss i vårt bidrag til bærekraftig resirkulering!
shutterstock_526839118

SPESIALTILPASSEDE LØSNINGER

Hos oss bistår vi med utvikling og etablering av prosesser innen olje og vannrensing fra laboratoriestudie med testing, til ferdig modell klar til drift, samt tilbyr både salg og utleie av anlegget etter kundens ønske og behov.
Bilde-av-broyterigget-men

UTLEIE AV MASKINER

Vi tilbyr konkurransedyktige priser på skreddersydde maskinutleieløsninger. Med fleksible avtaler kan du velge det riktige utstyret for prosjektets varighet. Spar kostnader og få tilgang til pålitelige maskiner når du trenger dem.

KONTAKT OSS

VI STÅR KLARE FOR Å HJELPE DEG. TA KONTAKT MED OSS I DAG

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle