Brukte filtre

Mottak av brukte filtre

Vi har etablert oss som en pålitelig aktør i mottak av betydelige kvanta smøroljefiltre, brennoljefiltre, hydraulikkfiltre og lignende. Denne viktige tjenesten er en kjernekomponent i vår innsats for å fremme bærekraftig resirkulering og ansvarlig avfallsbehandling.

Ved mottak går vi nøye gjennom hvert parti av filtre for å sikre at vi kan påbegynne en optimal behandlingsprosess. Vårt dedikerte team er vant til å håndtere større volumer og er klare til å håndtere utfordringene som følger med. Vårt fokus er ikke bare å håndtere avfall på en effektiv måte, men å skape verdifulle ressurser ut av det som tidligere ble ansett som ubrukelig.

En avgjørende fase i vår prosess er kverning av filtrene. Denne operasjonen reduserer filtrenes volum og legger grunnlaget for videre gjenvinning. Vi gjenvinner de forskjellige fraksjonene fra filtrenes materialer, noe som bidrar til å redusere behovet for nyproduksjon og den miljøbelastningen det medfører.

brukte-filtre

KONTAKT OSS

VI STÅR KLARE FOR Å HJELPE DEG. TA KONTAKT MED OSS I DAG

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle