Om oss

NEDSTRØMSLØSNINGER FOR OLJE OG VANN

FRIMANSLUND SERVICES AS

Frimanslunds services driver hovedsakelig med nedstrømsløsninger for bedrifter med større volum av farlig avfall. Våre nedstrømsløsninger sikrer en effektiv og miljøvennlig behandling av farlig avfall. Dette har vi drevet med i over 10 år og helt siden oppstart har vi drevet med utvikling og oppgradering av rense systemer innen avfallsolje og avfallsvann for at disse kontinuerlig skal yte sitt beste og tilfredsstille stadig strengere krav til kvalitet og spesifikasjoner. Dette innebærer ofte oppgradering av systemer for å håndtere stadig skiftende produkter, samt forenkle vedlikehold og forbedre overvåkingsmuligheter av systemene. Etter kundeforespørsler ble også tilbudet utvidet til å omfatte transport/eksporttjenester samt nedstrømsløsning av olje og vannfraksjoner til våre samarbeidspartnere.

Igjennom årene har vi utviklet en særskilt kompetanse både for løsninger innen transport og behandlingsmetoder for slikt komplekst avfall. Farlig avfall blir som regel hentet direkte hos kunde med båt og leveres direkte til valgte nedstrømsløsning for dette aktuelle avfallet, annen transportmetode ordnes også hvis dette er ønskelig. Vi bistår også kunder ved behov for nye løsninger for rensing av forurensede fraksjonen innen olje og vann, samt vi kan bistå i prosjekter der det trengs en løsning for å få fjernet farlig avfall på en trygg, sikker og effektiv måte. Frimanslunds services har alle nødvendige godkjenninger fra miljødirektoratet og politiet for drift og eksport av farlig avfall. Ta kontakt i dag for å finne ut hva vi kan tilby av løsninger for deres avfall.

KONTAKT OSS

VI STÅR KLARE FOR Å HJELPE DEG. TA KONTAKT MED OSS I DAG

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle