Laboratoriumsundersøkelser

Laboratoriumsundersøkelser

Vi er stolte over å tilby våre kunder tilgang til vårt akkrediterte laboratorium som spesialiserer seg på analyser av olje og vann. Dette laboratoriet er en sentral del av vår helhetlige tilnærming til avfallshåndtering og kvalitetskontroll.

Vårt laboratorium er utstyrt med avansert teknologi og instrumentering som gjør det mulig for oss å utføre presise og pålitelige analyser. Når det gjelder olje, gir vårt laboratorium detaljerte analyser av sammensetning, kvalitet og eventuelle forurensninger. Dette hjelper oss med å forstå nøyaktig hva slags olje vi behandler og utvikler skreddersydde behandlingsmetoder.

Når det gjelder vann, er vårt laboratorium i stand til å identifisere og kvantifisere ulike forurensninger og parametere som påvirker vannkvaliteten. Dette er avgjørende for å tilpasse rensingsprosesser og sikre at vannet oppfyller de nødvendige standardene for gjenbruk eller utslipp.

Laboratoriumsundersokelser

KONTAKT OSS

VI STÅR KLARE FOR Å HJELPE DEG. TA KONTAKT MED OSS I DAG

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle